2012-10-26 08:44:52• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Skyfall - 007 vetítéseire

Nézd meg a moziban a világ legmenőbb titkosügynökének visszatérését.

A legújabb James Bond filmről a szakértők is csak szuperlatívuszokban beszélnek. A 007-esnek a film készítői szerint egy teljesen más, sokkal emberibb arca is megmutatkozik, ugyanakkor megmarad a nők számára ellenállhatatlan, a terroristák számára életveszélyes karakternek. A várakozást fokozta, hogy az idei Olimpiai játékok sem kezdődhettek meg James Bond filmbeillő jelenete nélkül, valamint idén 50 éves évfordulót is ünnepelhet Fleming legendás karaktere. Akárcsak korábban, idén is a jelenlegi talán legnépszerűbb énekesnő, Adele énekli a film főcímdalát

A filmszakértők szerint az egyik legjobb James Bond-karaktert formálja meg Daniel Craig, valamint a film története is 143 perc feszült izgalmat ígér.

Ha még nem láttad a filmet, irány a Grand Mall mozi, mert szinte biztos, hogy az év egyik legjobb filmjét láthatod. A Szatmár.ro-val most kétszemélyes belépőjegyet is nyerhetsz a film valamelyik vetítésére.

Nem kell mást tenned, mint a Szatmár.ro facebook oldalán megoszd, hogy neked melyik Bond-film volt a kedvenced, legkésőbb kedd 17 óráig. Ha szerencséd van, egyike lehetsz annak az 5 szerencsésnek, aki párjával a mozivásznon nézheti meg a Skyfall-t. A nyertesek névsora alább látható.

Fortuna istenasszony ezúttal Stark Gabriellának, Vaida Zsoltnak, Cseh Szilárdnak, Virágh Hajnalka Melindának és Debreczeni Noéminek kedvezett. Őket a szerdai nap folyamán személyesen is értesíteni fogjuk nyereményeikről.

A nyerteseknek gratulálunk és mindenkinek köszönjük, hogy nálunk játszott. Remélhetőleg a továbbiakban is olvastok minket és játszotok nálunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: